• Κλεισθένους 114, Γέρακας
  • info@design112.gr
  • 210 6615140

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη που μας εμπιστεύεται για πράγματα τα οποία αντικρύζει ή χρησιμοποιεί καθημερινά, το Design 112 ανταποκρίνεται και με το παραπάνω 35 χρονια τώρα σε αυτές τις απαιτήσεις ετοιμάζοντας και προτείνοντας πλήρη πακέτα εξυπηρέτησης στους τομείς που δραστηριοποιείται [Κουζίνα | Ντουλάπα | Πόρτα] με πρώτιστο μέλημα τις ανάγκες και τις στιλιστικές απόψεις τους. 

Στελεχωμένη με εμπείρους συνεργάτες, αλλά και με έντονο οικογενειακό χαρακτήρα, εξυπηρετούμε οι ίδιοι τους πελάτες, έχοντας άμεση επικοινωνία μαζί τους και κατ’ επέκτασιν προσωπική σχέση που οδηγεί σε ισχυρούς δεσμούς εκτίμησης και συνεργασίας οι οποίοι αποτελούν και την καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς μας.

Το απλό συχνά είναι το πιο δύσκολο να αντιληφθεί ή να πετύχει κανείς. Και η επιλογή μιας κουζίνας για το καινούργιο σπίτι, μιας καινούργιας πόρτας που πρέπει να αντικατασταθεί ή μιας ντουλάπας που να προσφέρει όλες τις ανέσεις μέσα στην καθημερινότητα μοιάζει συχνά απλή. Τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται μια εταιρία που να προτείνει τις σωστές λύσεις μεσα από μια πληθώρα επιλογών.

Διαθέτει έκθεση σε ένα υπέροχο περιβάλλον όπου μπορείτε να δείτε κάποια από τα δείγματα που εκτίθενται, να συνομιλήσετε άνετα με το προσωπικό αλλά και την ομάδα designers που μπορούν να σχεδιάσουν και να προσαρμόσουν τα αντικείμενα στις ανάγκες σας και να καταλήξετε με ηρεμία και ανταλλαγή απόψεων στην καλύτερη δυνατή για εσας επιλογή.

Τέλος, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στην παραγωγή διαθέτει ένα εργοστάσιο που ανταποκρίνεται σε μεγάλες παραγγελιες 
Επιπλέον τα εξειδικευμενα συνεργεία είναι σε θέση να αναλάβουν την τοποθέτηση των προϊόντων με συνέπεια και τέλεια εφαρμογή.

Με οργάνωση, εξυπηρέτηση, συνέπεια, ιδιάιτερη φροντίδα και την εμπειρία 35 ετών
προσφέρουμε λύσεις σε πελατες σκεπτόμενοι τη καθημερινότητα του πελάτη με απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις λειτουργικές ανάγκες του.